Vinter/Base træningsprogram (8-12 uger)

IMG_7131.JPG

Dette er "basis-pakken" der indeholder et individuelt tilrettelagt træningsprogram, som kan bringe den ambitiøse motionist såvel som den erfarne konkurrencerytter fint igennem vinteren eller off-season. "Base"-træning kan ligeledes bruges i en opstartsfase efter skade eller frem mod et specifikt mål, f.eks. i form af et længerevarende motionsløb a la "La Mamotte", et "Grand Fondo" eller lignende. 

Pris: 1.500,- 

 

 

Build/Formtops program (6-8 uger)

tumblr_mlsetsKySj1rkz363o4_1280.jpg

Dette program følger som oftest efter et "vinter/base" program for optimal effekt, men kan købes som "stand alone". Den individuelt tilrettelagte plan er puls- og/eller watt baseret og henvender sig til den rytter, der skal "peake" med sin form på et eller flere forudbestemte tidspunkter i sæsonen.

Pris 1.200,- 

 


Specielle tilkøbs produkter

bicycle-parts_OC.jpeg

Herunder ses en oversigt over de forskellige "ekstra"-produkter, der kan supplere eller udbygge grundpakkerne.

 

3 x FTP (Funktional Threshold Power)-test: Et samlet test protokol forløb, hvor Output Cycling kommer til en lokation efter dit valg og gennemfører 3 FTP-tests (en i "opstartsfasen", en efter 4-6 ugers træningsprogram og endelig en kort før dit "mål") som en løbende evaluering til eventuel justering af dit træningsforløb.

Pris: 1.000,-

 

8 ugers ugentlig/daglig feedback fra coach: Hæv service niveauet i din aftale. Jeg giver dig personligt feedback på din trænings indsats samt holder dig fokuseret og opmærksom på særlige aspekter af den kommende træning. Et meget nyttigt hjælpemiddel som det anbefales du tilkøber for at opnå den optimale effekt. Ydelsen varierer fra ugentlige opsummeringer via TP (TrainingPeaks) til den helt tætte personlige daglige telefoniske kontakt.

Pris: 900 - 1.800,-

 

Opgradere detaljeringsgrad af program: Denne ydelse kan f.eks. indeholde en ændring fra et puls- til et puls OG wattbaseret træningsprogram. Alternativt kan tilkøbet handle om at hver enkelt trænings workout er udspecificeret til hvilke dine lokale veje du som kunde bør træne sine Output Cycling workouts på. Det kunne også være at kunden ønsker råd og vejledning om kost og/eller vægttræning i forbindelse med cykeltræning.

Pris: 900 - 1.800,-

4 ugers forlængelse af nuværende program: En simpel forlængelse af dit nuværende program kan blive nødvendig ved indtrædelse af uforudsete hændelser. Det kunne f.eks. være i form af længerevarende sygdom, skade eller andet. Pris varierer alt efter længde og type af kundens nuværende produkt.

Pris: 400 - 1.200,-


Du er altid velkommen til helt uforpligtende, at skrive en mail eller sms til mig for at høre yderligere om hvordan vi i fællesskab kan skabe det helt rigtige træningsforløb til dig...