Output Cycling kan hjælpe dig med at nå dine mål.

 

It isn’t the mountains ahead to climb that wear you out; it’s the pebble in your shoe.

— Muhammad Ali

målgruppe

Uanset om du er 16 eller 50+, kan Output hjælpe dig. Min ekspertise vil kunne gavne alle, fra den ambitiøse motionist der ønsker at få mere struktur og målrettethed i sin træning, til den allerede konkurrence erfarne cykelrytter, der ønsker at hæve sit niveau på alle parametre.

Da alle træningsprogrammer og produkter er tilpasset til den enkelte kundes målsætninger samt behov og forudsætninger, kan den almindelige motionist, der måske blot ønsker at ændre livsstil og tabe sig lidt, også have glæde af Outputs forskellige produktudbud.

Vores mission

Det er Outputs mission at løfte alle kunders cykelmæssige niveau samtidigt med at glæden og passionen for vores fælles cykelsport øges. Det må ikke blive trist og kedeligt at træne målrettet og derfor følges alle ryttere meget nært.

Du er altid velkommen til helt uforpligtende, at skrive en mail eller sms til mig for at høre yderligere om hvordan vi i fællesskab kan skabe det helt rigtige træningsforløb til dig...


Output cyclings Palmarès

2016:

  • Dame A rytter vinder sølv til SM i linieløb

2015:

  • Output bliver grundlagt i december 2015 
  • Ryttere tilknyttet "OC" har vundet adskillige DCU licens-løb i 2015
  • Trænere i "OC"s stab gennemfører og består DCU´s træneruddannelse
  • Ryttere tilknyttet "OC" har gennemført internationale motionsløb som "La Mamotte" blandt de allerbedste danskere i sin klasse.